Higiena in preventiva

V naši ordinaciji dajemo velik poudarek preventivnim posegom, s katerimi preprečujemo nastanek zobne gnilobe in ostalih ustnih bolezni. S tem ohranjamo zdrave vaše zobe in obzobna tkiva.

Poleg preventive je zelo pomembna tudi natančna diagnostika (v veliko pomoč sta nam tudi digitalna radiografija ter diagnopen), ki nam omogoča  zgodnje odkrivanje zobne gnilobe in bolezni obzobnih tkiv. S tem se bistveno zmanjšajo možnosti zapletov, ki nastopijo v kasnejših fazah, in obsežna terapija, ki je potrebna za sanacijo nastalih lezij.

protetika_left
Estetsko zobozdravstvo

Estetsko zobozdravstvo obsega različne metode oziroma posege, s katerimi želimo izboljšati tako izgled kot tudi funkcijo zob, čeljustnic in obraza.
Več >>

implantanti_left
Implantati

Zobni implantat je »umetna zobna korenina«, ki jo terapevt  vstavi v čeljust.
Več >>

zoom_left
Zoom beljenje

Zoom2  je znanstveno napreden, patentiran postopek beljenja zob. Je idealen način beljenja za vsakogar, ki želi takojšnje rezultate. Več >>

invisalign_left
Invisalign

Invisalign predstavlja inovacijo v ortodontiji. Pri tem postopku z uporabo zaporedja prozornih plastičnih opornic (alignerji) popravljamo neustrezen položaj zob. Več >>

Kje smo

Kontakti

Dentalni studio d.o.o.
zobozdravstvena ordinacija
Železna cesta 8, SI - 1000 Ljubljana

T - Nujni primeri: 041 505 661
T - Naročanje: 040 575 166
E: info@dentalni-studio.si
Omogočite piškotke in izboljšajte delovanje strani (dovolite anonimno beleženje statistike obiska, facebook gumbe za všečkanje, …).
Ali se strinjate z njihovo uporabo? Več informacij »