ZOOM2 beljenje

Zoom2  je znanstveno napreden, patentiran postopek beljenja zob. Je idealen način beljenja za vsakogar, ki želi takojšnje rezultate.

Zoom2 beljenje je:

Hitro: postopek beljenja traja 3 seje po 15 minut, torej skupaj 45 minut.

Varno: Zoom2 luč izžareva svetlobo valovne dolžine 350–400 nm (vijolična svetloba), poleg tega pa ima tudi filter za infrardečo svetlobo, kar izniči količino toplote, ki nastane na površini zob, in s tem možnost za preobčutljivost zob, bolečino ter poškodbe na zobeh.

Bolj učinkovito: belilni gel Zoom2 vsebuje patentirano tehnologijo amorfnega kalcijevega fosfata (ACP) in novo formulo, ki se aktivira pod vplivom Zoom2 luči in omogoči povečanje učinka belilnega gela za 26 % ob hkratnem zmanjšanju občutljivosti zob za 67 %.

Enostavno: ergonomska oblika Zoom2 luči omogoča zelo hitro pripravo in natančno prilagoditev luči in s tem usmerjanje svetlobe, da bi dosegli optimalni belilni učinek ne glede na položaj pacienta.

Zmanjšana občutljivost zob: zaradi zmanjšanega časa beljenja, infrardečega filtra v Zoom2 luči, vsebnosti ACP v belilnem gelu ter desenzibilizacijskega gela (Satin finish) je občutljivost zob po postopku beljenja zmanjšana na minimum.

Beljenje zob Zoom2 se začne s kratko pripravo pacienta, med katero zaščitimo ustnice, dlesen ter ustno sluznico in pustimo izpostavljene samo zobe. Zobozdravnik nato na zobe nanese Zoom2 belilni gel, ki je izdelan samo za uporabo z Zoom2 belilno lučjo. Zoom2 luč namreč spodbudi nastanek aktivne sestavine v  belilnem gelu (hidroksilni radikal), ki nežno prodre v strukturo zoba in razgradi madeže ter zabarvanja. Gel se nanese 3x po 15 minut. Med tem časom se lahko sprostite in poslušate glasbo. Po 45 minutah je beljenje zaključeno in domov odidete z naravno belim in sijočim nasmehom.

protetika_left
Estetsko zobozdravstvo

Estetsko zobozdravstvo obsega različne metode oziroma posege, s katerimi želimo izboljšati tako izgled kot tudi funkcijo zob, čeljustnic in obraza.
Več >>

implantanti_left
Implantati

Zobni implantat je »umetna zobna korenina«, ki jo terapevt  vstavi v čeljust.
Več >>

zoom_left
Zoom beljenje

Zoom2  je znanstveno napreden, patentiran postopek beljenja zob. Je idealen način beljenja za vsakogar, ki želi takojšnje rezultate. Več >>

invisalign_left
Invisalign

Invisalign predstavlja inovacijo v ortodontiji. Pri tem postopku z uporabo zaporedja prozornih plastičnih opornic (alignerji) popravljamo neustrezen položaj zob. Več >>

Kje smo

Kontakti

Dentalni studio d.o.o.
zobozdravstvena ordinacija
Železna cesta 8, SI - 1000 Ljubljana

T - Nujni primeri: 041 505 661
T - Naročanje: 040 575 166
E: info@dentalni-studio.si
Omogočite piškotke in izboljšajte delovanje strani (dovolite anonimno beleženje statistike obiska, facebook gumbe za všečkanje, …).
Ali se strinjate z njihovo uporabo? Več informacij »