Vizija

Trudimo se, da bi presegli vaše predstave in pričakovanja o zobozdravstveni oskrbi. 

Spoznavanje naših pacientov
Naša prioriteta je ugotoviti kar največ o vas in vašem oralnem zdravju. Poleg vprašalnika, ki ga izpolnite ob prvem obisku, ste deležni tudi natančnega pregleda zobovja, obzobnih tkiv, medčeljustnega odnosa, čeljustnega sklepa, funkcije ter linije smeha. Le tako bomo lahko ugotovili in odpravili vaše težave.
Pomemben del naše terapije predstavlja tudi preventiva, zato paciente tudi poučimo, kako lahko po svojih najboljših močeh skrbijo za ustno higieno.

Ugotavljanje vaših želja
Naslednji korak v našem sodelovanju je najpreprostejši – poslušanje pacienta. Ker lep nasmeh ne pomeni kaj dosti, če sami niste zadovoljni z njim, želimo vedeti kakšna je vaša samopodoba, kaj vam ustreza, kaj moti in kaj bi želeli spremeniti, če bi lahko. Mogoče vam ni znano, vendar vam lahko posvetlimo, naravnamo, preoblikujemo in popravimo prav vsak estetski problem, ki vas moti.

Zobozdravstvena oskrba
Potem ko bomo zvedeli vaše želje in pričakovanja, vam bomo predstavili vse možnosti in skupaj izbrali tisto, ki vam bo najbolje ustrezala.
Perfekcionizem, nenehno sledenje novostim in sodelovanje z najboljšimi specialisti in vrhunskim zobotehničnim laboratorijem pa so zagotovilo, da vam ponujamo samo najboljše in vedno dosegamo najboljše možne rezultate.
Ker vemo, da imajo številni pacienti neprijetne spomine v zvezi z zobozdravnikom in se zato zobozdravstvenih posegov bojijo, si za vsakega pacienta vedno vzamemo čas in skrb, tako da so posegi čim manj boleči in neprijetni. Po besedah naših pacientov nam to zelo dobro uspeva.

Naredili bomo vse, kar je v naši moči, da se boste v naši ordinaciji počutili čimbolj udobno in sproščeno.

protetika_left
Estetsko zobozdravstvo

Estetsko zobozdravstvo obsega različne metode oziroma posege, s katerimi želimo izboljšati tako izgled kot tudi funkcijo zob, čeljustnic in obraza.
Več >>

implantanti_left
Implantati

Zobni implantat je »umetna zobna korenina«, ki jo terapevt  vstavi v čeljust.
Več >>

zoom_left
Zoom beljenje

Zoom2  je znanstveno napreden, patentiran postopek beljenja zob. Je idealen način beljenja za vsakogar, ki želi takojšnje rezultate. Več >>

invisalign_left
Invisalign

Invisalign predstavlja inovacijo v ortodontiji. Pri tem postopku z uporabo zaporedja prozornih plastičnih opornic (alignerji) popravljamo neustrezen položaj zob. Več >>

Kje smo

Kontakti

Dentalni studio d.o.o.
zobozdravstvena ordinacija
Železna cesta 8, SI - 1000 Ljubljana

T - Nujni primeri: 041 505 661
T - Naročanje: 040 575 166
E: info@dentalni-studio.si
Omogočite piškotke in izboljšajte delovanje strani (dovolite anonimno beleženje statistike obiska, facebook gumbe za všečkanje, …).
Ali se strinjate z njihovo uporabo? Več informacij »