Sodelavci

mag. Marko Miljavec, dr. dent. med.

Njegova področja zanimanja so preventivno in estetično zobozdravstvo, implantologija ter ortodontski sistem Invisalign. Je zagovornik učenja novih postopkov in tehnik, zato daje velik pomen nenehnemu izobraževanju.

Preberi več >>

Jure Rus

Jure Rus, dr. dent. med.

Dr. Rus poudarja pomen celostne obravnave pacienta, saj je le na ta način mogoče zagotoviti optimalno oskrbo, ki daje najboljše rezultate. Ustna votlina je kompleksen sistem, ki pa mora delovati enotno in zagotoviti vseh estetskim in funkcionalnim zahtevam.
Njegova področja dela obsegajo preventivno zobozdravstvo, zobne bolezni in endodontijo, parodontologijo, kirurgijo, protetiko, implantologijo in estetsko zobozdravstvo.

Aleš Fidlerdoc. dr. Aleš Fidler, dr. dent. med.

Specialist zobnih bolezni in endodontije. Njegovo področje je endodonsko zdravljenje napotenih pacientov.

Preberi več >>

Mirjam Škorjanc

Mirjam Škorjanc,ustni higienik

 Jasna MarčičJasna Marčić,  zobna asistentka

Jasna je leta 2009 diplomirala na Srednji zdravstveni šoli v Ljubljani in se takoj zatem pridružila ekipi Dentalnega studia. Ima veliko veselje delati z otroci in potrudila se bo, da bo vaš obisk pri nas čim bolj prijeten.

protetika_left
Estetsko zobozdravstvo

Estetsko zobozdravstvo obsega različne metode oziroma posege, s katerimi želimo izboljšati tako izgled kot tudi funkcijo zob, čeljustnic in obraza.
Več >>

implantanti_left
Implantati

Zobni implantat je »umetna zobna korenina«, ki jo terapevt  vstavi v čeljust.
Več >>

zoom_left
Zoom beljenje

Zoom2  je znanstveno napreden, patentiran postopek beljenja zob. Je idealen način beljenja za vsakogar, ki želi takojšnje rezultate. Več >>

invisalign_left
Invisalign

Invisalign predstavlja inovacijo v ortodontiji. Pri tem postopku z uporabo zaporedja prozornih plastičnih opornic (alignerji) popravljamo neustrezen položaj zob. Več >>

Kje smo

Kontakti

Dentalni studio d.o.o.
zobozdravstvena ordinacija
Železna cesta 8, SI - 1000 Ljubljana

T - Nujni primeri: 041 505 661
T - Naročanje: 040 575 166
E: info@dentalni-studio.si
Omogočite piškotke in izboljšajte delovanje strani (dovolite anonimno beleženje statistike obiska, facebook gumbe za všečkanje, …).
Ali se strinjate z njihovo uporabo? Več informacij »