doc. dr. Aleš Fidler, dr. dent. med.

Specialist zobnih bolezni in endodontije.

 

Aleš FidlerAleš Fidler je bil rojen leta 1973 v Celju. Študij stomatologije je zaključil leta 2000 in se kot asistent zaposlil na Katedri za zobne bolezni. Leta 2002 je opravil magisterj, leta 2006 pa specializacijo iz zobnih bolezni in endodontije. Leto kasneje je zagovarjal doktorat z naslovom Izgubna kompresija slik v stomatološki slikovni diagnostiki. Leta 2008 je bil postal docent za področje Zobnih bolezni. Trenutno je zaposlen kot učitelj na Medicinski fakulteti in kot zobozdravnik specialist na Univerzitetnem kliničnem centru Ljubljana. Je glavni in neposredni mentor specializantom ter mentor doktorandom. Kot zunanji sodelavec Laboratorija za slikovne tehnologije na Fakulteti za elektrotehniko se ukvarja z raziskavami novih slikovnih metod za odkrivanje bolezenskih sprememb zob.
Objavil je več 60 prispevkov, od tega soavtor dveh univerzitetnih učbenikov ter 11 člankov v mednarodnih revijah. Redno predava na domačih in tujih strokovnih srečanjih in je recenzent pri treh mednarodnih revijah..
Je Certified Member of the European Society of Endodontology, aktivni član Sekcije za zobne bolezni in endodontijo SZD in član Društva zobozdravstvenih delavcev Slovenije.
V zasebi praksi se ukvarja z endodonskim zdravljenjem napotenih pacientov.

Njegovo področje je endodonsko zdravljenje napotenih pacientov.

protetika_left
Estetsko zobozdravstvo

Estetsko zobozdravstvo obsega različne metode oziroma posege, s katerimi želimo izboljšati tako izgled kot tudi funkcijo zob, čeljustnic in obraza.
Več >>

implantanti_left
Implantati

Zobni implantat je »umetna zobna korenina«, ki jo terapevt  vstavi v čeljust.
Več >>

zoom_left
Zoom beljenje

Zoom2  je znanstveno napreden, patentiran postopek beljenja zob. Je idealen način beljenja za vsakogar, ki želi takojšnje rezultate. Več >>

invisalign_left
Invisalign

Invisalign predstavlja inovacijo v ortodontiji. Pri tem postopku z uporabo zaporedja prozornih plastičnih opornic (alignerji) popravljamo neustrezen položaj zob. Več >>

Kje smo

Kontakti

Dentalni studio d.o.o.
zobozdravstvena ordinacija
Železna cesta 8, SI - 1000 Ljubljana

T - Nujni primeri: 041 505 661
T - Naročanje: 040 575 166
E: info@dentalni-studio.si
Omogočite piškotke in izboljšajte delovanje strani (dovolite anonimno beleženje statistike obiska, facebook gumbe za všečkanje, …).
Ali se strinjate z njihovo uporabo? Več informacij »