Kako poteka beljenje zob?

Pred beljenjem zob naredimo natančen pregled ustne votline in zobovja (vključeno je tudi rentgensko slikanje zob). Tako izključimo vse bolezni in ugotovimo, če ste primeren kandidat za beljenje zob ter kateri sistem beljenja bi bil najprimernejši za vas. Pri nas imate možnost beljenja doma ali pa v ordinaciji s sistemom ZOOM. Ne  glede na način beljenja je pomembno vedeti, da beljenje zob posvetli samo zobe, ne pa tudi zobozdravstvenih izdelkov, kot so zalivke, zobne prevleke ali mostički. Zato obstaja velika verjetnost, da je po beljenju potrebna zamenjava vseh izdelkov, da bi se ti barvno skladali z zobmi. Naslednja stvar, ki jo morate vedeti, obravnava zobne obloge. Če te niso odstranjene pred beljenjem, je učinek beljenja minimalen ali pa ga sploh ni, saj obloge preprečujejo stik belilnega gela z zobmi. Zato je pri nas odstranjevanje zobnih oblog del postopka beljenja zob.

protetika_left
Estetsko zobozdravstvo

Estetsko zobozdravstvo obsega različne metode oziroma posege, s katerimi želimo izboljšati tako izgled kot tudi funkcijo zob, čeljustnic in obraza.
Več >>

implantanti_left
Implantati

Zobni implantat je »umetna zobna korenina«, ki jo terapevt  vstavi v čeljust.
Več >>

zoom_left
Zoom beljenje

Zoom2  je znanstveno napreden, patentiran postopek beljenja zob. Je idealen način beljenja za vsakogar, ki želi takojšnje rezultate. Več >>

invisalign_left
Invisalign

Invisalign predstavlja inovacijo v ortodontiji. Pri tem postopku z uporabo zaporedja prozornih plastičnih opornic (alignerji) popravljamo neustrezen položaj zob. Več >>

Kje smo

Kontakti

Dentalni studio d.o.o.
zobozdravstvena ordinacija
Železna cesta 8, SI - 1000 Ljubljana

T - Nujni primeri: 041 505 661
T - Naročanje: 040 575 166
E: info@dentalni-studio.si
Omogočite piškotke in izboljšajte delovanje strani (dovolite anonimno beleženje statistike obiska, facebook gumbe za všečkanje, …).
Ali se strinjate z njihovo uporabo? Več informacij »