Beljenje doma (sistem Opalescence)

Opalescence sistem za beljenje zob je varen in učinkovit način beljenja zob. Varen je zato, ker boste poleg začetnega pregleda hodili tudi na redne kontrole med samim postopkom beljenja. Poleg tega je gel zelo viskozen in lepljiv, kar preprečuje, da zleze na dlesen in jo draži. Belilni gel vsebuje tudi kalijev fluorid, ki utrjuje sklenino, zmanjšuje preobčutljivost zob in zveča zaščito pred kariesom. Na razpolago imate Opalescence belilne gele z različnimi koncentracijami karbamid peroksida,  in sicer od 10 do 35 %. Učinek beljenja je lahko viden že po eni noči, večinoma  pa je potreben en teden, da so vidni rezultati. Celoten postopek beljenja traja navadno od dva do štiri tedne, odvisno od vrste zabarvanja ter želene stopnje posvetlitve.

Ob prvem obisku vam odvzamemo odtis vašega zobovja, ki nam služi za izdelavo šablon.(ali je lahko beseda šablona link na sliko kjer je vidna ta šablona) Te šablone se natančno prilegajo vašim zobem in so zelo lahke, tako da vam njihova nošnja ne  dela večjih težav. Individualno narejene šablone pa so tudi eden izmed razlogov, da je Opalescence beljenje tako učinkovito.

Več o sistemu Opalescence si lahko preberete na njihovi uradni spletni strani:

Opalescence

Za dodatna pojasnila in postopek beljenja zob doma pa kliknite na spodnji povezavi:

protetika_left
Estetsko zobozdravstvo

Estetsko zobozdravstvo obsega različne metode oziroma posege, s katerimi želimo izboljšati tako izgled kot tudi funkcijo zob, čeljustnic in obraza.
Več >>

implantanti_left
Implantati

Zobni implantat je »umetna zobna korenina«, ki jo terapevt  vstavi v čeljust.
Več >>

zoom_left
Zoom beljenje

Zoom2  je znanstveno napreden, patentiran postopek beljenja zob. Je idealen način beljenja za vsakogar, ki želi takojšnje rezultate. Več >>

invisalign_left
Invisalign

Invisalign predstavlja inovacijo v ortodontiji. Pri tem postopku z uporabo zaporedja prozornih plastičnih opornic (alignerji) popravljamo neustrezen položaj zob. Več >>

Kje smo

Kontakti

Dentalni studio d.o.o.
zobozdravstvena ordinacija
Železna cesta 8, SI - 1000 Ljubljana

T - Nujni primeri: 041 505 661
T - Naročanje: 040 575 166
E: info@dentalni-studio.si
Omogočite piškotke in izboljšajte delovanje strani (dovolite anonimno beleženje statistike obiska, facebook gumbe za všečkanje, …).
Ali se strinjate z njihovo uporabo? Več informacij »