CERCON HT- NOVA GENERACIJA CIRKONIJA IZ DEGUDENTA

Ponosni smo, da smo razširili našo ponudbo storitev na prevleke iz transparentnega cirkonija. Cercon ht (DeguDent) je nova generacija cirkonija, ki združuje vse njegove prednosti (velika upogibna trdnost, dolgotrajna stabilnost,klinična varnost), hkrati pa ponuja bistveno boljšo estetiko kot klasičen cirkonij.

 

cirkonijcirkonij

 primer prevleke na prvem kočniku iz polne cirkonijeve prevleke

 

cirkonij

cirkonij

Primer mostu iz drugega premolarja na drugi molar iz polne cirkonijeve prevleke

 

 

Iz njega lahko izdelujemo polne cirkonijeve prevleke ali mostičke (klasičen cirkonij je lahko služil samo kot ogrodje, ker je bel in neprosojen). Prednost polnih cirkonijevih prevlek je v tem, da so lahko tanjše in zato ni potrebno tolikšno brušenje zoba kot pri klasičnem cirkoniju (dovolj je že 0.5 do 1mm v primerjavi z 1.5 do 2 mm). Poleg tega je material bolj prijazen do naravnih zob (v primerjavi z ostalimi polno keramičnimi prevlekami manj obrabi naravne zobe) in ker na cirkoniju ni napečene keramike, ne more priti do krušenja le te – chipping.

 

Če želimo doseči maksimalno estetiko, kot to zahteva vidni sektor, pa nam Cercon ht lahko služi kot ogrodje za posamezne prevleke, mostičke ali luske, na katero napečemo keramiko. Tudi v teh primerih potrebujemo zaradi njegove visoke transparentnosti bistveno manj prostora za material, da dosežemo najboljše rezultate.

 

cirkonij

 

Več o materialu si lahko pogledate na:   http://www.degudent-cadcam.com/

protetika_left
Estetsko zobozdravstvo

Estetsko zobozdravstvo obsega različne metode oziroma posege, s katerimi želimo izboljšati tako izgled kot tudi funkcijo zob, čeljustnic in obraza.
Več >>

implantanti_left
Implantati

Zobni implantat je »umetna zobna korenina«, ki jo terapevt  vstavi v čeljust.
Več >>

zoom_left
Zoom beljenje

Zoom2  je znanstveno napreden, patentiran postopek beljenja zob. Je idealen način beljenja za vsakogar, ki želi takojšnje rezultate. Več >>

invisalign_left
Invisalign

Invisalign predstavlja inovacijo v ortodontiji. Pri tem postopku z uporabo zaporedja prozornih plastičnih opornic (alignerji) popravljamo neustrezen položaj zob. Več >>

Kje smo

Kontakti

Dentalni studio d.o.o.
zobozdravstvena ordinacija
Železna cesta 8, SI - 1000 Ljubljana

T - Nujni primeri: 041 505 661
T - Naročanje: 040 575 166
E: info@dentalni-studio.si
Omogočite piškotke in izboljšajte delovanje strani (dovolite anonimno beleženje statistike obiska, facebook gumbe za všečkanje, …).
Ali se strinjate z njihovo uporabo? Več informacij »